سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند ـ عزّوجلّ ـ به داوود علیه السلام وحی کرد :«ای داوود ! به من شادمان باش و از یادم لذّت ببر و با مناجات من متنعّم شو که به زودی، خانه را از فاسقانْ خواهم پرداخت ولعنت خود را بر ظالمان قرار خواهم داد» . [امام صادق علیه السلام]

وبلاگ گروهی شیعه شناسی


 این نکته حائز اهمیت است که مرکز شیعیان همیشه کشور ایران نبوده است، بلکه در همان قرون نخستین اسلام مراکز متعددی داشتند از جمله «کوفه‏» ، «یمن‏» و حتی خود «مدینه‏» ، و در شام علی رغم تبلیغات زهرآگین «بنی امیه‏» نیز، مراکز متعددی برای شیعیان وجود داشت، هر چند به وسعت مراکز شیعه در «عراق‏» نمی‏رسید. در سرزمین پهناور مصر نیز همیشه گروههایی از شیعه می‏زیسته‏اند هم اکنون در کشورهای مختلف جهان گروههایی از مسلمانان شیعه وجود دارند از جمله در کشور سعودی، جمعیت زیادی از شیعیان در «منطقه شرقیه‏» زندگی می‏کنند، و روابط خوبی با سایر فرق اسلامی دارند، هر چند دشمنان اسلام همیشه سعی داشته و دارند که میان مسلمانان شیعه و غیر آنها بذر عداوت و دشمنی و سوء ظن و بدبینی بپاشند و آتش نزاع و اختلاف و جنگ را در میان آنها روشن کنند و هر دو گروه را تضعیف نمایند.

مخصوصا امروز که «اسلام‏» به عنوان یک قدرت عظیم جهانی در برابر شرق و غرب مادی، قد بر افراشته، و مردم جهان را که از تمدنهای مادی سر خورده و مایوس شده‏اند به سوی خود فرا می‏خواند، یکی از مهمترین امید دشمنان اسلام برای در هم شکستن قدرت مسلمین و سست کردن آهنگ پیشرفت اسلام در جهان به این است که به آتش اختلاف مذهبی دامن زنند و مسلمانان را به هم مشغول دارند، بی شک اگر پیروان تمام مذاهب اسلامی، بیدار و هوشیار باشند، می‏توانند این توطئه خطرناک را از بین ببرند.

گفتنی است که «شیعه‏» مانند «اهل سنت‏» فرقه‏های متعددی دارند، ولی مشهورتر و معروفتر از همه، شیعه اثنی عشری است که رقم عمده شیعیان جهان را تشکیل می‏دهد.

گر چه تعداد دقیق شیعیان و نسبت آنها به سایر مسلمین جهان روشن نیست، ولی مطابق بعضی از آمارها، عدد آنها حدود دویست تا سیصد میلیون نفر است که تقریبا یک چهارم مسلمانان جهان را تشکیل می‏دهد.

منبع : اعتقاد ما، حضرت آیت الله مکارم شیرازی



::: سه شنبه 87/11/1::: ساعت 8:51 صبح


تشیع مصدر باب تفعل از ماده شاع یشیع می‏باشد که به معنی منتشر شدن و گسترش یافتن است (تشیعه الشیب) پیری در او پخش و گسترش یافت همچنانکه «تشیع الرجل» یعنی اعتقادات شیعی در او گسترده شد.

کلمه شیعه به معنی فرقه و گروهی که گروه و یا شخصی متابعت کند می‏باشد.و جمع آن شیع و جمع الجمع آن اشیاع است.



::: دوشنبه 87/10/30::: ساعت 6:16 عصر


>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 3
بازدید دیروز: 30
کل بازدید :49005
 
 > >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
مدیر وبلاگ : [46]
نویسندگان وبلاگ :
رضی جرگانی (@)[18]

محمود سرافراز (@)[5]


این وبلاگ متعلق به گروهی از دانش پژوهان شیعه شناسی است که درباره شیعه در حول مباحث تاریخی عقیدتی و ... مطالبی را خواهد داشت
 
 
 
>>اشتراک در خبرنامه<<
 
 
>>طراح قالب<<